055 - 808 01 91

Letselschade advocaat nodig in Apeldoorn?

Schade aan nek en zenuwstelsel

Na een ongeval houdt u mogelijk last van klachten over uw nek en rug. In dit geval kan er sprake zijn van een whiplash. Door de klap van een aanrijding wordt het hoofd met veel kracht voor- en achteruit geduwd. Er kan grote schade optreden aan de nek en het centrale zenuwstelsel. Een deel van de mensen herstelt snel. In andere gevallen blijft letsel permanent aanwezig.

Diagnose bij whiplash

Voor het slachtoffer kunnen de gevolgen van een whiplash dagelijks voelbaar zijn. Duidelijke symptomen zijn nekklachten en hoofdpijn. Er kan pijn ontstaan in de rug en ledematen. Ook zijn er onverwachte gevolgen. Zo kan na een aanrijding zelfs vergeetachtigheid optreden. Tintelingen, vermoeidheid en verlies van concentratie kunnen plotseling opspelen. Desondanks zijn de gevolgen van een whiplash niet altijd duidelijk te zien voor een buitenstaander. Vooral vlak na een ongeluk is een duidelijke diagnose voor een arts moeilijk.

Schadevergoeding in Apeldoorn

De problematische diagnose zorgt vaak voor problemen. Er kan discussie ontstaan met uw verzekeraar. In sommige gevallen wordt ook vergeten om direct een schadevergoeding te claimen. Het is altijd aan te raden om juridische ondersteuning te zoeken. Bij Dommerholt Advocaten in Apeldoorn helpen wij u graag met uw letselschadezaak bij een whiplash. Reken op deskundig juridisch advies. Onze specialisten doen hun best voor uw schadevergoeding.

Magna Veldhuysen

Magna Veldhuysen

Uw letselschade advocaat

"Ik ben Magna Veldhuysen, letselschade advocaat. Ik sta aan jouw kant en help je na letsel terug op weg. Ik ben daarbij betrokken, volhardend, praktisch ingesteld en oplossingsgericht. Ook woorden als inlevingsvermogen, gedrevenheid en strijdvaardigheid typeren mij.

Ik ga verder dan het regelen van optimale schadevergoeding. Naast financiële compensatie ga ik voor herstelgerichte schaderegeling. Ik help je na vallen weer op te staan. Mijn doel is dat jij aan het einde van het schaderegelingstraject je leven weer op de rit hebt. Dat je voldoening haalt uit je leven en dat je verder kunt met wat voor jou belangrijk is."

Waarom Magna Veldhuysen?

  • Jarenlange ervaring met het verhalen van letselschade
  • Deskundige hulp bij het gehele traject
  • Aangesloten bij 0800 Ongeval, de Vereniging Letselschade Advocaten en het keurmerk Letselschade

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u direct een afspraak maken.
Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken voor de door u opgegeven voorkeursdata.

shortcodeCommand = [bono_appointment]

Oorzaken van letselschade

• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongevallen
• Slechte werkomstandigheden
• Medische fouten
• Mishandeling
• Productiefouten

Werkgebied

Apeldoorn, Zwolle, Groningen, Heerenveen en Assen.

Hoofdvestiging