085 - 106 12 31

Letselschade advocaat nodig in Apeldoorn?

Letselschade door medische fout?

De medische wereld bestaat uit goedgetrainde, geschoolde professionals. U kunt er dan ook vanuit gaan dat u bij uw arts of specialist in goede handen bent. Desondanks is fouten maken menselijk en kan het, ook in het medische circuit, voorkomen dat er een fout wordt gemaakt. Men spreekt in die gevallen van medische fouten. Wie is er in een dergelijk geval aansprakelijk?

Het vaststellen van aansprakelijkheid is bij medische fouten een lastige kwestie. Desondanks zullen wij er alles aan doen om u als slachtoffer op de juiste wijze bij te staan. De misser is immers in geen geval uw schuld. Hopelijk zijn de gevolgen van tijdelijke duur, maar toch brengt ook een medische fout kosten met zich mee. U bent ook in uw persoon aangetast, heeft pijn en verdriet en misschien wel een traumatische ervaring gehad. Al deze zaken worden opgenomen in de schadeclaim, in de vorm van een letselschadevergoeding en smartengeld. Wij strijden voor u, om te zorgen dat u de vergoeding krijgt waar u recht op heeft.

Een medische fout heeft een grote impact

Een medische fout kan soms een grote impact op u en uw naasten hebben. Het kan ervoor zorgen dat u het vertrouwen in uw medemens een beetje verliest. Wij gaan daarom verder dan het verhalen van de schade, maar staan ook op persoonlijke, betrokken wijze voor u klaar. Wij werken hiervoor intensief samen met een team van therapeuten, een medisch advocaat, persoonlijke coaches en deskundigen op het gebied van arbeidsrecht en sociale zekerheid. U staat er niet alleen voor.

 
 

Waarom De Letselschade Raetsman?

  • Jarenlange ervaring met letselschade
  • Deskundige hulp bij het gehele traject
  • Persoonlijke aanpak

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u direct een afspraak maken.
Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken voor de door u opgegeven voorkeursdata.

shortcodeCommand = [bono_appointment]

Oorzaken van letselschade

• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongevallen
• Slechte werkomstandigheden
• Medische fouten
• Mishandeling
• Productiefouten

Werkgebied

Apeldoorn, Zwolle, Kampen, Emmeloord, Luttelgeest, Blokzijl, Beekbergen en omgeving.

Hoofdvestiging