055 - 808 01 91

Letselschade advocaat nodig in Apeldoorn?

Indienen van een schadeclaim

Wilt u weten wanneer u recht heeft op een schadeclaim? Magna Veldhuysen Letselschadeadvocaat uit Apeldoorn kan dit voor u verhalen. Als u slachtoffer bent geworden van een ongeluk of gebeurtenis door toedoen van een ander kunt u dit verhalen op de veroorzakende partij. Dit doet u door een schadeclaim in te dienen. Deze taak kunnen neem ik graag op mij, zodat u zich kunt richten op uw herstel.

Een schadeclaim is onder te verdelen in twee soorten letsel: materiële en immateriële schade. Beschadiging van uw eigendommen en uw letselschade vallen onder materiële schade. Bij het opstellen van een schadeclaim kunt u een beroep op mij en mijn team doen. Wij staan klaar om u te helpen.

Rechtmatige schadevergoeding

Als letselschadeadvocaat streef ik ernaar om een rechtvaardige schadevergoeding voor u te realiseren. Hiervoor hoeft niet direct naar de rechter gestapt te worden. Eerst proberen we dit te realiseren door te onderhandelen met de tegenpartij. Als beide partijen niet tot een overeenkomst kunnen komen wordt de gang naar de rechtbank ingezet. Ook als dit het geval is sta ik, samen met een team van specialisten, uiteraard achter u. Twijfel niet en laat mij uw schadeclaim verhalen, zodat u er nooit alleen voor staat. Neem contact op voor meer informatie.

Magna Veldhuysen

Magna Veldhuysen

Uw letselschade advocaat

"Ik ben Magna Veldhuysen, letselschade advocaat. Ik sta aan jouw kant en help je na letsel terug op weg. Ik ben daarbij betrokken, volhardend, praktisch ingesteld en oplossingsgericht. Ook woorden als inlevingsvermogen, gedrevenheid en strijdvaardigheid typeren mij.

Ik ga verder dan het regelen van optimale schadevergoeding. Naast financiële compensatie ga ik voor herstelgerichte schaderegeling. Ik help je na vallen weer op te staan. Mijn doel is dat jij aan het einde van het schaderegelingstraject je leven weer op de rit hebt. Dat je voldoening haalt uit je leven en dat je verder kunt met wat voor jou belangrijk is."

Waarom Magna Veldhuysen?

  • Jarenlange ervaring met het verhalen van letselschade
  • Deskundige hulp bij het gehele traject
  • Aangesloten bij 0800 Ongeval, de Vereniging Letselschade Advocaten en het keurmerk Letselschade

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u direct een afspraak maken.
Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken voor de door u opgegeven voorkeursdata.

shortcodeCommand = [bono_appointment]

Oorzaken van letselschade

• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongevallen
• Slechte werkomstandigheden
• Medische fouten
• Mishandeling
• Productiefouten

Werkgebied

Apeldoorn, Zwolle, Groningen, Heerenveen en Assen.

Hoofdvestiging