055 - 808 01 91

Letselschade advocaat nodig in Apeldoorn?

Slachtoffer van een verkeersongeval?

U zat in Apeldoorn in de auto als altijd. Opeens hoorde u een knal. Voordat u het door had was het al gebeurd: een verkeersongeval. Dagelijks vinden er in Nederland, en dus ook in Apeldoorn en omgeving, verkeersongevallen plaats. De meeste daarvan gelukkig alleen met blikschade. Maar soms is er meer dan schade aan de auto alleen en heeft u zelf letsel. Wat doet u dan? Allereerst is natuurlijk de medische hulp van belang, maar het is ook belangrijk om snel juridische hulp in te schakelen. Als u een verkeersongeval heeft gehad door toedoen van een ander, kunt u de kosten verhalen op die andere partij. En wij kunnen u daar in de regio Apeldoorn bij helpen.

Procedure bij letsel na een ongeval

Bent u betrokken geweest bij een verkeersongeval in Apeldoorn of in de nabije omgeving van Apeldoorn? Wij kunnen u helpen om het letsel te verhalen. De gevolgen van een verkeersongeval kunnen bijvoorbeeld zijn dat u tijdelijk niet meer kunt werken. Dit zorgt ervoor dat u inkomsten misloopt. Ook heeft u een tijdje huishoudelijke hulp nodig of maakt u extra reiskosten. Al deze kosten gaan wij voor u verhalen bij de aansprakelijke partij. U kunt uw zorgen daarover dus geheel aan ons overlaten. Wilt u meer weten over onze werkwijze of heeft u direct een advocaat op het gebied van letselschade in Apeldoorn nodig? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Magna Veldhuysen

Magna Veldhuysen

Uw letselschade advocaat

"Ik ben Magna Veldhuysen, letselschade advocaat. Ik sta aan jouw kant en help je na letsel terug op weg. Ik ben daarbij betrokken, volhardend, praktisch ingesteld en oplossingsgericht. Ook woorden als inlevingsvermogen, gedrevenheid en strijdvaardigheid typeren mij.

Ik ga verder dan het regelen van optimale schadevergoeding. Naast financiële compensatie ga ik voor herstelgerichte schaderegeling. Ik help je na vallen weer op te staan. Mijn doel is dat jij aan het einde van het schaderegelingstraject je leven weer op de rit hebt. Dat je voldoening haalt uit je leven en dat je verder kunt met wat voor jou belangrijk is."

Waarom Magna Veldhuysen?

  • Jarenlange ervaring met het verhalen van letselschade
  • Deskundige hulp bij het gehele traject
  • Aangesloten bij 0800 Ongeval, de Vereniging Letselschade Advocaten en het keurmerk Letselschade

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u direct een afspraak maken.
Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken voor de door u opgegeven voorkeursdata.

shortcodeCommand = [bono_appointment]

Oorzaken van letselschade

• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongevallen
• Slechte werkomstandigheden
• Medische fouten
• Mishandeling
• Productiefouten

Werkgebied

Apeldoorn, Zwolle, Groningen, Heerenveen en Assen.

Hoofdvestiging