085 - 106 12 31

Letselschade advocaat nodig in Apeldoorn?

Recht op smartengeld?

Als u immateriële schade heeft opgelopen door toedoen van een ander, heeft u in veel gevallen recht op een vergoeding. Een vergoeding voor immateriële schade wordt smartengeld genoemd. Bij immateriële schade heeft u last van psychische klachten zoals pijn, verdriet en leed. Deze schade kan veel invloed hebben op uw leven.

Als letselschadeadvocaten raden wij u aan niet aan zelf aan de slag te gaan met uw letselschadezaak, maar een professional aan de arm te slaan. Voor dit soort zaken is veel ervaring en kennis nodig om op de juist manier de juridische stappen te nemen, zeker wanneer uw letsel van immateriële aard is. Aarzel dus niet en neem contact op met een professionele letselschadespecialist en laat uw smartengeld verhalen.

Hoogte morele schadevergoeding

Smartengeld wordt gevorderd voor de immateriële schade wegens gederfde levensvreugde, maar ook bij psychische schade, wegens ‘aantasting in de persoon’. De hoogte van het smartengeld hangt af van een aantal factoren. Deze factoren moeten ook bekeken worden door externe deskundigen. De manier waarop de vergoeding psychische schade berekend wordt is erg complex. Als iemand bijvoorbeeld een trauma oploopt is dit heel lastig meetbaar. Hiervoor zou de persoon in kwestie naar een specialist moeten gaan om het vast te stellen. Denkt u dat u recht heeft op smartengeld? Bent u zodanig immaterieel beschadigd en wilt u hiervoor iemand aansprakelijk stellen? Neem dan contact op met De Letselschade Raetsman. Wij kijken graag naar wat wij voor u kan betekenen.

 
 

Waarom De Letselschade Raetsman?

  • Jarenlange ervaring met letselschade
  • Deskundige hulp bij het gehele traject
  • Persoonlijke aanpak

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u direct een afspraak maken.
Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken voor de door u opgegeven voorkeursdata.

shortcodeCommand = [bono_appointment]

Oorzaken van letselschade

• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongevallen
• Slechte werkomstandigheden
• Medische fouten
• Mishandeling
• Productiefouten

Werkgebied

Apeldoorn, Zwolle, Kampen, Emmeloord, Luttelgeest, Blokzijl, Beekbergen en omgeving.

Hoofdvestiging