085 - 106 12 31

Letselschade advocaat nodig in Apeldoorn?

Aansprakelijkheid bedrijfsongeval in Apeldoorn

Een werkgever is niet alleen verantwoordelijkheid voor het uitbetalen van loon of het geven van opdrachten. Hij moet er ook voor zorgen dat het werk plaatsvindt in een prettige, veilige omgeving. Deze eisen zijn ook in het Nederlandse wetboek opgenomen. Wanneer deze eisen met voeten worden getreden, is het dus belangrijk dat u voor uw rechten opkomt. Maar wanneer is er daadwerkelijk sprake van een bedrijfsongeval, en wie is in dat geval precies verantwoordelijk? In een ongeluk op de werkvloer, in een kantoorgebouw, is dat doorgaans de werkgever zelf. Maar wat als u moet reizen voor uw werk en u onderweg problemen krijgt? Zoals u ziet, is het niet altijd even eenvoudig om te bepalen wanneer er een bedrijfsongeval heeft plaatsgevonden. De Letselschade Raetsman kan u hier gelukkig bij helpen.

Aansprakelijkheid werkgever bedrijfsongeval

Een bedrijfsongeval kan vaak grote materiële en fysieke/psychische schade tot gevolg hebben. Het is dus alleen maar logisch dat daar een evenredige vergoeding tegenover staat. Als u betrokken bent geweest bij een bedrijfsongeval is het mogelijk uw werkgever aansprakelijk te stellen. Bij een arbeidsongeval is een werkgever namelijk verplicht bewijslast te leveren. In de praktijk betekent dit dat uw werkgever bewijs zal moeten aanvoeren dat hem vrijpleit van nalatig handelen. De autoriteiten willen immers weten of er genoeg is gedaan om het ongeval te voorkomen. Bijstand van advocaten is tijdens deze procedure vaak cruciaal. Wij weten de ins-and-outs van het rechtssysteem en kunnen u helpen bij het maken van de juiste keuzes. Mocht u van plan zijn om juridische stappen te ondernemen, kunt u contact met ons opnemen via 085 - 106 12 31. Tijdens een oriëntatiegesprek lichten wij u graag verder over de mogelijkheden in.

 
 

Waarom De Letselschade Raetsman?

  • Jarenlange ervaring met letselschade
  • Deskundige hulp bij het gehele traject
  • Persoonlijke aanpak

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u direct een afspraak maken.
Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken voor de door u opgegeven voorkeursdata.

shortcodeCommand = [bono_appointment]

Oorzaken van letselschade

• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongevallen
• Slechte werkomstandigheden
• Medische fouten
• Mishandeling
• Productiefouten

Werkgebied

Apeldoorn, Zwolle, Kampen, Emmeloord, Luttelgeest, Blokzijl, Beekbergen en omgeving.

Hoofdvestiging