085 - 106 12 31

Letselschade advocaat nodig in Apeldoorn?

Ervaren letselschadespecialisten

Het bemiddelen bij letselschade is een belangrijk onderdeel van de moderne advocatuur. Het is een rol waarbij wij de klant zo snel mogelijk proberen te helpen en het proces van herstel hierdoor hopelijk vergemakkelijken. Het inschakelen van een professionele vakman is daarbij cruciaal. In Apeldoorn en omstreken is De Letselschade Raetsman uw aangewezen bemiddelaar in geval van letselschade. Wij beschikken over het Keurmerk Letselschade, hebben brede contacten binnen de verschillende specialisatieverenigingen, en zijn gedreven om onze klanten van een vlekkeloze dienstverlening te verzekeren.

Onze methode in Apeldoorn

De ervaring leert ons, dat letselschade-specialisten zich vooral moeten bekommeren om een snelle, soepele afhandeling van de zaak. Daarvoor schatten we uw situatie eerst goed in, zodat er geen fouten worden gemaakt en we u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. Onze bemiddeling begint daarom altijd met een oriënterend gesprek, waarbij we u wensen en verwachtingen noteren en we samen een adequaat plan van aanpak proberen op te stellen. Vervolgens gaan wij aan het werk en kunt u in alle rust herstellen, zonder zorgen over de afhandeling van de situatie.

Wat doen wij precies?

Als firma proberen wij een zaak altijd helder te houden. Voor ons betekent dat: een zaak niet langer door laten lopen dan nodig. Als er een snelle oplossing mogelijk is, zullen wij er alles aan doen om dat te bewerkstelligen. Daarmee dienen wij de klant, die bij een snelle oplossing gebaat is, en de verwachtingen van onze eigen advocaten, die efficiëntie hoog in het vaandel hebben staan. De afgelopen jaren hebben wij met deze methode veel slachtoffers van verkeers- en bedrijfsongevallen, productaansprakelijkheid en medische aansprakelijkheid kunnen helpen. Maar ook letselschade in de huiselijke omgeving, valt binnen ons takenpakket. Bent u dus op zoek naar hoogwaardig juridisch advies? Neem contact met ons op!

 
 

Waarom De Letselschade Raetsman?

  • Jarenlange ervaring met letselschade
  • Deskundige hulp bij het gehele traject
  • Persoonlijke aanpak

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u direct een afspraak maken.
Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken voor de door u opgegeven voorkeursdata.

shortcodeCommand = [bono_appointment]

Oorzaken van letselschade

• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongevallen
• Slechte werkomstandigheden
• Medische fouten
• Mishandeling
• Productiefouten

Werkgebied

Apeldoorn, Zwolle, Kampen, Emmeloord, Luttelgeest, Blokzijl, Beekbergen en omgeving.

Hoofdvestiging