055 - 808 01 91

Letselschade advocaat nodig in Apeldoorn?

Uw deskundige letselschadespecialist

Als slachtoffer van letselschade komt er plotseling veel op u af. U heeft niet gevraagd om de lichamelijke en/of geestelijke schade die u heeft opgelopen, en wellicht voelt het alsof u er alleen voor staat. In Apeldoorn en omgeving kunt u de afhandeling van uw letselschadezaak gelukkig met een gerust hart overlaten aan Magna Veldhuysen. Zij heeft jarenlange ervaring met het verhalen van financiële en emotionele schade en werkt bovendien met een team van specialisten op diverse gebieden. Samen zorgen zij ervoor dat u uw leven terug krijgt.

Magna Veldhuysen

Na haar rechtenstudie in Utrecht werkte Magna Veldhuysen bij een grote verzekeraar op de afdeling bedrijfsaansprakelijkheid. In 1994 maakte zij de overstap naar de advocatuur door een functie als advocaat aan te nemen bij Dommerholt Advocaten in Zwolle. In eerste instantie behandelde zij zaken op diverse rechtsgebieden, maar al snel vond ze haar passie bij de specialisaties aansprakelijkheidsrecht, verzekeringsrecht en letselschade.

In december 2016 startte ik mijn eigen kantoor als letseladvocaat. Om mij te onderscheiden van veel andere schadebehandelaars volgde ik de specialisatieopleiding aan de Grotius Academie en school ik mij continue bij. Ik ben aangesloten bij de Vereniging van Letselschadeadvocaten en heb het keurmerk van De Stichting Keurmerk Letselschade.

Magna Veldhuysen

Magna Veldhuysen

Uw letselschade advocaat

"Ik ben Magna Veldhuysen, letselschade advocaat. Ik sta aan jouw kant en help je na letsel terug op weg. Ik ben daarbij betrokken, volhardend, praktisch ingesteld en oplossingsgericht. Ook woorden als inlevingsvermogen, gedrevenheid en strijdvaardigheid typeren mij.

Ik ga verder dan het regelen van optimale schadevergoeding. Naast financiële compensatie ga ik voor herstelgerichte schaderegeling. Ik help je na vallen weer op te staan. Mijn doel is dat jij aan het einde van het schaderegelingstraject je leven weer op de rit hebt. Dat je voldoening haalt uit je leven en dat je verder kunt met wat voor jou belangrijk is."

Waarom Magna Veldhuysen?

  • Jarenlange ervaring met het verhalen van letselschade
  • Deskundige hulp bij het gehele traject
  • Aangesloten bij 0800 Ongeval, de Vereniging Letselschade Advocaten en het keurmerk Letselschade

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u direct een afspraak maken.
Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken voor de door u opgegeven voorkeursdata.

shortcodeCommand = [bono_appointment]

Oorzaken van letselschade

• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongevallen
• Slechte werkomstandigheden
• Medische fouten
• Mishandeling
• Productiefouten

Werkgebied

Apeldoorn, Zwolle, Groningen, Heerenveen en Assen.

Hoofdvestiging