085 - 106 12 31

Letselschade advocaat nodig in Apeldoorn?

 

André Ruesink

“Het leven van een slachtoffer met letselschade krijgt vaak een andere inhoud. Dat geldt ook voor zijn of haar directe omgeving. Daarbij speelt ook nog vaak een juridische strijd, waarbij het slachtoffer zich doorgaans in een zwakkere positie bevindt dan de aansprakelijke partij.

Een aansprakelijke partij laat zich namelijk meestal vertegenwoordigen door een verzekeraar en die heeft vaak meer kennis, ervaring en middelen dan het slachtoffer. Het is voor mij een uitdaging om vanuit een vertrouwensband met de cliënt daar tegenwicht aan te bieden en door middel van een optimaal resultaat weer balans in het leven van het slachtoffer te brengen.

Jaren geleden heb ik zelf bij een grote verzekeraar gewerkt, waardoor ik weet hoe verzekeraars werken en zaken behandelen. Die ervaring is van toegevoegde waarde voor mij als advocaat voor slachtoffers van personenschade.

Bij Ruesink & Baggerman Letselschade Advocaten komen we op voor uw recht op volledige schadevergoeding, waarbij een spoedige afwikkeling voorop staat. Gelukkig gaat dat vaak in goed overleg met de verzekeraar.”

André Ruesink is advocaat sinds 1994 en is lid van de LSA (Vereniging voor Letselschade Advocaten), de ASP (Vereniging van Advocaten voor Slachtoffers van Personenschade) en de WAA (Werkgroep Artsen Advocaten).

 
 

Waarom De Letselschade Raetsman?

  • Jarenlange ervaring met letselschade
  • Deskundige hulp bij het gehele traject
  • Persoonlijke aanpak

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u direct een afspraak maken.
Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken voor de door u opgegeven voorkeursdata.

shortcodeCommand = [bono_appointment]

Oorzaken van letselschade

• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongevallen
• Slechte werkomstandigheden
• Medische fouten
• Mishandeling
• Productiefouten

Werkgebied

Apeldoorn, Zwolle, Kampen, Emmeloord, Luttelgeest, Blokzijl, Beekbergen en omgeving.

Hoofdvestiging